Over ImproActing

Aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen gevolgd. Aansluitend heb ik 14 jaar als orthopedagoog gewerkt in het speciaal onderwijs met dove of slechthorende leerlingen of leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis. Sinds 2019 werk ik als orthopedagoog in de GGZ voor doven en slechthorenden, binnen een Kind & Jeugdteam.

Dit werk heeft mij veel ervaring en bagage gegeven op het gebied van communiceren, vooral met doven en slechthorenden (zie ook de pagina Specialisme).

Daarnaast heb ik meer dan 29 jaar theaterervaring, ik speelde in uiteenlopende producties voor kinderen, jongeren en volwassenen en gaf theaterlessen- en workshops. Sinds 2017 train ik wekelijks mijn improvisatievaardigheden bij Dulcinea Theatersport Eindhoven (zie: www.dulcineaeindhoven.nl).

In 2017 heb ik mijn opleiding Trainingsacteren gevolgd bij Hebbes Academy (zie: www.hebbesacademy.nl). Hierdoor ben ik nu ook als trainingsacteur aan de slag Kijk bij Trainingsacteren. “Spelen vanuit het hart” is mijn motto. Juist in het schakelen en afstemmen op de situatie zit mijn kracht.

Ik combineer nu mijn ervaring als orthopedagoog met mijn ervaring als acteur ,theatermaker en trainer. Hierdoor werk ik als trainer, geef ik workshops Improvisatiespel en ben ik inzetbaar als presentator/dagvoorzitter.

“Judith is open, haarscherp, analytisch, doelgericht, enthousiast, snel in schakelen, helder in omschrijven en geloofwaardig in het neerzetten van een rol. Kortom, ze is erg goed in wat ze doet.”

Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van ImproActing. U kunt altijd contact met me opnemen, kijk daarvoor op de Contactpagina.